fbpx
Vypočítejte si spotřebu
Uložení dlaždic na střih (+)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na střih (+)
0
Klínů
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
Klínů
více info
11. ledna 2017 Prečítané 1261x

Trendy ve světě dlažeb pro rok 2017

Pokud patříte k lidem, jejichž touhy pro rok 2017 zahrnují také novou koupelnu, kuchyni nebo třeba novou dlažbu do jakéhokoli pokoje, nechte se inspirovat trendy roku 2017, které jsme pro vás vybrali a se kterými ohromíte každou návštěvu!

Trendy

Vypadají skvěle a nevyžadují žádnou námahu

Řeč je o dlažbě, přesněji řečeno o méně tradičních materiálech. Běžné dlažby ustupují a do popředí se dostávají materiály, jako je vinyl, keramika a porcelán. Proč? Nejsou drahé, působí luxusním dojmem a jsou nenáročné na údržbu!

Dlažba je všeobecně na vzestupu a čím dál častěji se dostává i do jiných pokojů, než je koupelna a kuchyně. Dnes běžně zdobí i ložnice, dětské i obývací pokoje.

Lidé si dlažbu chtějí pokládat sami

Díky systémům, jako je Levelys, zvládne položit dlažbu i naprostý laik. Taková pokládka je navíc na profesionální úrovni, relativně rychle hotová a také mnohem levnější – není tedy důvod před tímto trendem zavírat oči!

Podívejte se na návod, jak položit dlažbu svépomocí se systémem Levelys.

Obklad a dlažba v koupelně se spojují

V kuchyni je to možná jen stěží představitelné, ale v koupelnách se rozdíl mezi dlažbou a obkladem začíná minimalizovat. Plynulý přechod totiž působí elegantně a luxusně.

Mohutné dlaždice a obklady

Zdá se, že každým rokem je trendem větší rozměr dlaždic. Ani tento rok není výjimkou. Lidé preferují co nejméně rušivých spár a dlaždic. Velké dlaždice znamenají i méně spár a příjemný,

čistější vzhled. V rámci obkladů se do popředí dostává oblíbený kámen. Kamenné obklady, které promění koupelny na jeskyně, vypadají nádherně a jsou právem populární.

Dlažba, která vypadá jako dřevo

Lidem imponuje vzhled dřeva – jeho měkkost a teplo – a také nízké nároky na údržbu dlažby. O dlažbách koluje mylná představa, že jsou chladné, a proto designéři spojili to nejlepší z obou světů do jednoho celku: vznikla dlažba, která vypadá jako dřevo a hodí se úplně všude. Do jediného pokoje nebo i celého bytu.

V případě, že si nejste jisti, zda můžete využít náš systém i pro vaši realizaci, neváhejte nás kontaktovat. Zkušený a vyškolený personál vám ochotně poradí s jakýmkoli problémem.

POZNEJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT