Vypočítejte si spotřebu
Uložení dlaždic na střih (+)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na střih (+)
0
Klínů
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
Klínů
více info
3. července 2017 Prečítané 1532x

Tipy, kde najít nejšikovnější obkladače a podlaháře

Poproste známé o reference nebo vyhledávejte řemeslníky na specializovaných portálech. Ti nejlepší jsou totiž zaregistrovaní právě tam.

Tipy

O tom, že jsou zruční obkladači a podlaháři žádaní, svědčí množství žádostí a inzerátů zveřejněných na internetu. Ty obvykle začínají slovy: „Hledám obkladače“, „Doporučte dobrého obkladače“ nebo „Nutně sháním obkladače“. Pokud jste se i vy ocitli v této situaci a uvažujete o tom, že pokládku podlahy svěříte do rukou profesionála, tento článek vám v mnohém pomůže.

V minulosti jsme na našem blogu psali o doporučeních, podle nichž je dobré vybírat kvalitního obkladače. Předtím, než se začnete rozhodovat, kterému mistrovi dáte pokládku obkladu na starost, musíte nějaké obkladače najít. Kde je ale hledat?

Cech podlahářů

Mezi členy cechu se nacházejí jednotlivci i firmy, které se zaměřují na dřevěné, laminátové, textilní podlahy, linolea, lité podlahy, krytiny do exteriérů či průmyslových objektů.

Na stránce cechu si můžete členy vyfiltrovat podle kraje, čímž získáte seznam těch nejlepších podlahářů ze svého okolí. Součástí portálu je také sekce s ukázkami prací některých členských firem.

Pokud hledáte skutečné odborníky, váš výběr může ulehčit seznam mistrů podlahářů. Tady se nacházejí pouze ocenění členové Cechu a úspěšní absolventi školení o podkladové konstrukci a nášlapných vrstvách podlahových krytin.

Cech obkladačů

Snahou a jedním z hlavních úkolů Cechu obkladačů je oddělit šikovné obkladače od méně kvalitních fušerů. Stejně jako na stránce předešlého cechu i tady najdete seznam zručných obkladačů z celé České republiky.

V profilu každého registrovaného člena najdete místo, kde působí, ale také kontaktní údaje. Sužby kvalitního obkladače tak máte k dispozici na jedno zavolání, nebo si je můžete objednat prostřednictvím e-mailu.

Součástí webové stránky Cechu obkladačů je i mapa s vyznačením míst, kde se obkladači nacházejí a kde působí.

Obkladače si na stránkách můžete vyhledat pohodlně podle mapy.

Fórum Modrá střecha

Při hledání řemeslníků pro podlahu nebo dlažbu můžete využít stránku Modrá střecha. Jedná se o populární portál, na němž se lidé zabývají bydlením, stavěním a rekonstrukcí. Vyměňují si tu své zkušenosti, cenné rady a tipy.

Na stránce se nachází přímo i diskuzní fórum, kde lidé kromě jiného často hledají právě doporučení na zkušené obkladače a podlaháře pro všechny typ y podlah. Prolistujte si kategorii Obklady nebo Podlahy, možná tu narazíte na kvalitního mistra přímo ze svého okolí!

Ptejte se známých!

Pokud vaši známí ve svém okolí registrují šikovného pokladače, jistě vám ho rádi doporučí. To samé platí v případě, když si během návštěvy u přátel získá vaši pozornost jejich nová podlaha nebo obklad. Ještě před odchodem se jich nezapomeňte zeptat na kontakt na autora, který má toto umělecké dílo na svědomí.

Nenašli jste? Zkuste to sami!

V případě, že se vám zaručeného mistra nepodařilo najít, zkuste to svépomocí! Se systémem Levelys si po zhlédnutí jednoduchého návodu dokonalou podlahu nebo obklad dokážete položit bez pomoci profesionála! ?

V případě, že si nejste jisti, zda můžete využít náš systém i pro vaši realizaci, neváhejte nás kontaktovat. Zkušený a vyškolený personál vám ochotně poradí s jakýmkoli problémem.

POZNEJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT