Vypočítejte si spotřebu
Uložení dlaždic na střih (+)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na střih (+)
0
Klínů
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
Klínů
více info
26. září 2016 Prečítané 1299x

Kdy je čas na novou podlahu?

Existuje-li jedna věc, do které se nám obvykle vůbec nechce investovat peníze a energii, je to nepochybně nová podlaha. Přestože esteticky a funkčně tvoří snad nejdůležitější součást každého pokoje, vidina souvisejících problémů s výměnou nás přesvědčí, že na novou podlahu je ještě čas… Jenže co když už problémy ignorovat jednoduše nejde? Toto jsou situace, kdy je skutečně nutné zvážit výměnu staré podlahy za novou.

Tipy

1. Prodáváte nemovitost

Jak už jsme zmiňovali, podlaha má na estetický dojem interiéru obrovský vliv. Investovat do výměny v nemovitosti, kterou se chystáte opustit, možná na první pohled nedává smysl, ale nový a svěží vzhled vašeho domova dokáže zázraky! Například i s cenou, za kterou můžete svou nemovitost prodat.

2.Podlaha je stará

Ano, i podlahy stárnou. Materiály se pod vlivem tlaku bot, nohou a tepla opotřebovávají. Výrazným faktorem je i stárnoucí design. Možná je načase zkusit něco nového a příjemně oživit své bydlení. Co třeba zkusit vyměnit parkety za dlažbu?

3.Podlaha není rovná

Nerovnost je nejčastější problém u dřevěných podlah. Nejen že je esteticky nevkusné, když někde trčí parketa, ale může to být také velice nebezpečné pro děti. Důvody se často liší – dřevná podlaha může být nekvalitní nebo špatně položená. Velký vliv má také voda, míra vlhkosti a teplota. Dřív nebo později se těmto neduhům v případě dřeva nevyhne opravdu nikdo.

4.Podlaha je špinavá

Výhody dlažby a dřeva jsou v tomto ohledu oproti kobercům nesporné. Koberce jsou sice příjemné na dotek, ale jedna malá nehoda s červeným vínem zanechá stopu navždy. Nikdo nechce přivítat návštěvu v bytě, který je už na první pohled špinavý. Dlažba i dřevěné podlahy jsou na údržbu nenáročné, a tak při troše správné péče vypadají vždy skvěle. Nedá se nic dělat – je čas na výměnu!

5.Podlaha neladí s interiérem

Výměna podlahy by měla být automaticky součástí každé výraznější změny v interiéru. Nový nábytek a stará podlaha mohou dohromady způsobit estetickou katastrofu, před kterou není radno zavírat oči a snažit se na ni zvyknout. Každý chceme bydlet v pěkném a útulném domově, a tak se o něj musíme náležitě starat. Čas a zvyk nám v tomto případě dobře rozhodně neposlouží.

Našli jste v článku svůj scénář a jste připraveni na změnu? V tom případě si přečtěte víc o systému Levelys, který celou výměnu podlahy výrazně ulehčí.

V případě, že si nejste jisti, zda můžete využít náš systém i pro vaši realizaci, neváhejte nás kontaktovat. Zkušený a vyškolený personál vám ochotně poradí s jakýmkoli problémem.

POZNEJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT