Vypočítejte si spotřebu
Uložení dlaždic na střih (+)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na střih (+)
0
Klínů
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
Klínů
více info
10. června 2016 Prečítané 2526x

7 důvodů, proč k položení dlažby a obkladů využít systém LEVELYS

I vám se občas zdá, že ceny za zednické a obkladačské práce jsou čím dál vyšší? Možná je čas začít si dělat věci po svém. Na konci „dřiny“ vás kromě krásné kuchyně, chodby nebo kuchyně čeká i úžasný pocit z dobře vykonané práce. Se systémem LEVELYS zvládne uložení dlažby opravdu každý. Co všechno náš systém nabízí?

Tipy

  1. Už se nemusíte bát křivých a nerovnoměrně osazených obkladů. LEVELYS je tvořen kleštěmi, sponami a klíny, které zabezpečují stabilitu a vyváženost podlah.
  2. Systém také eliminuje nerovnosti obkladového materiálu, díky čemuž nevznikají rozdíly ve výšce sousedících dlaždic. Ty se lepí formou „Floating – Buttering“: lepidlo se nanese i na podlahu, i na dlaždici.
  3. Podstatou levelingu je především úspora času při práci. Rychlost položení se u začátečníků i u zkušených mistrů zvyšuje o více než 50 %!
  4. Dalším pozitivem je multifunkčnost nástrojů LEVELYS. Ty se dají kromě podlah použít i na stěny, obklady a hodí se jak na práci v interiéru, tak v exteriéru.
  5. Používání tohoto systému je skutečně jednoduché. Víc o tom, na co slouží jednotlivé části a jak s nimi zacházet, se dozvíte v našem návodu. Klíny a kleště slouží na opakované použití. Spony jsou jednorázové.
  6. Díky levelingu už nemusíte využívat křížky na spáry. Obkladačky jsou oddělené sponami, které jsou flexibilní a plně se přizpůsobí.
  7. Nesporným pozitivem je i samotná cena systému LEVELYS. Ta je v porovnání s jinými nižší, a to právě díky opakovanému používání jednotlivých nástrojů a úspoře času při práci. Cenu leveling systému si snadno vypočítáte prostřednictvím naší kalkulačky spotřeby.

V případě, že si nejste jisti, zda můžete využít náš systém i pro vaši realizaci, neváhejte nás kontaktovat. Zkušený a vyškolený personál vám ochotně poradí s jakýmkoli problémem.

POZNEJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT