Vypočítejte si spotřebu
Uložení dlaždic na střih (+)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
SPON/LEVEL+
Uložení dlaždic na střih (+)
0
Klínů
Uložení dlaždic na vazbu (T)
0
Klínů
více info
9. ledna 2019 Prečítané 1676x

Jaké zkušenosti mají zákazníci se značkou Levelys?

Sledujete stránku Levelys na Facebooku? Je místem, kde si víc než 10 000 fanoušků – profesionálů i domácích kutilů – navzájem vyměňuje postřehy, tipy a rady, které mohou být užitečné i Vám. Najdete tam také více než 60 autentických recenzí na Levelys obkládací systém, a to přímo od zákazníků, kteří s ním mají reálné zkušenosti.

Tipy

Těší nás, když nám naši zákazníci zanechají feedback. Je to nástroj, který nás utvrzuje v tom, že věci děláme dobře, a zároveň umožňuje posouvat naše služby ještě dál. Abychom nemluvili jen sami o sobě, nechali jsme o naší značce promluvit své zákazníky.

Levelys je systém na pokládání dlažby a obkladů, jinak řečeno leveling systém, který je bez nadsázky možné označit za revoluční. Toto jsou benefity, které Vám pomohou úsěšně dokončit Váš projekt:

Kvalitní a efektivní řešení

Práce se systémem Levelys je jednoduchá, inutitivní a výsledkem je rovně položená podlaha, dlažba nebo obklad. Pracují s ním i naši dlouholetí zákazníci, kteří systém používají při svých vlastních zakázkách. Svou zkušenost shrnul následovně zákazník Petr: „S tímto systémem položí dlažbu a obklad každý šikovný domácí kutil. Obkládal jsem i bez Levelys, ale s ním je to rychlejší, hezčí, rovnější a hlavně snazší. To, co zaplatím za klipy, se mi vrátí na rychlosti.“

Další zákazník Gabriel je systému Levelys věrný už několik let: „Pracuju s Levelys několik let a nedám na tento systém dopustit, vyzkoušel jsem i jinou značku s jinou technikou, ale porovnat se to nedá. Jsem spokojený a doporučuju každému, kdo s koupí váhá.“

Prokazatelně lepší kvalita

Systém Levelys nepatří mezi nejlevnější na trhu. Určitě ale sami dobře víte, že někdy je výhodnější investovat o něco víc do kvality, než spokojit se s levnější verzí, která však neplní svůj účel. A to je i případ našeho systému. Je vyrobený z kvalitního a pevného plastu. Klíny se nelámou, nedeformují ani nepraskají.

Šetří čas i peníze

Na každý stavební zásah je třeba podívat se z hlediska financí. Kalkulace položek, jimiž jsou nákup stavebního materiálu nebo práce řemeslníků, musí být přesná. Často však bývá i vysoká. Jeden z našich zákazníků ale našel inovativní způsob, jak ušetřit peníze s využitím už zalomených spon, a inspiroval tak další kutily:

S Levelys zvládne obkládat i začátečník

To je také hlavní důvod, proč jsme se rozhodli systém přinést na trh. Samozřejmě, vždy si můžete zaplatit firmu, která práci udělá za Vás, třeba právě s naším systémem Levelys. Na našem Youtube kanálu ale najdete podrobná instruktážní videa a návody, díky nimž to zvládnete i sami. Kromě toho jsme Vám k dispozici s radami, ať už na mobilu, nebo online.

Naším cílem bylo představit systém, který bude vhodný jak pro profesionály, tak pro začátečníky.  A výsledek práce bude u obou skupin stejný – perfektní. O tom, že Levelys je vhodný i pro amatéry, se přesvědčil také náš zákazník Daniel: „Dnes jsem to zkusil jako absolutní amatér. Poprvé jsem kladl dlažbu sám a jsem unešený. Drobné vady jsou jen z mé strany, ale systém Levelys funguje super. Děkuju.“

Podobnou zkušenost s prací s naším systémem Levelys má i Lukáš:

Sdílíme s Vámi své zkušenosti

Ať už jde o dodávání materiálu, natáčení instruktážních videí, nebo podporu zákazníků, ve všech ohledech se snažíme naše služby neustále zlepšovat. Na naší Facebook stránce je shromážděno více než 10 000 kutilů, nadšenců, profesionálních mistrů, živnostníků i lidí, kteří systém Levelys využili jen jedinkrát v životě.

Na Facebooku neustále zveřejňujeme fotografie prací našich zákazníků, abyste se jimi mohli inspirovat. Debaty pod komentáři bývají často velice plodné a pomáhají sdílet další a další zkušenosti. Kromě toho rozesíláme také newsletter, kde se pravidelně dozvíte o novinkách z naší nabídky nebo to, že vyšel nový odborný článek zaměřený nejen na téma leveling systémů.

Rychlost dodání rozhoduje

Kromě kvality je pro nás podstatná i rychlost dodání našeho systému až k Vám domů. Je to něco, na čem skutečně záleží, zvlášť pokud máte rozdělanou místnost, akutně vyžadující nový obklad. Naši zákazníci hodnotí rychlost dodání následovně:

Začínáte Levelys?

A nevíte, co od systému očekávat? Je to jednoduché. Zavítejte na naše stránky, kde jsme Vám během pracovní doby neustále k dispozici. Případně se můžete inspirovat našimi videi na Youtube nebo Facebooku. Pokud potřebujete konzultovat vhodnost řešení systému Levelys pro Vaši domácnost, neváhejte nás kontaktovat také telefonicky.

V případě, že si nejste jisti, zda můžete využít náš systém i pro vaši realizaci, neváhejte nás kontaktovat. Zkušený a vyškolený personál vám ochotně poradí s jakýmkoli problémem.

POZNEJTE NAŠE PRODUKTY

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT